ЗДО №1, ЗДО ”Малятко” №1 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

"Перемоги ясний день"

В ЗДО «Малятко» №1 проведено  тематичний день «Перемоги ясний день». З метою формування у дошкільників шанобливого ставлення і поваги до ветеранів війни та нинішніх захисників Вітчизни, належного вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини, - у кожній віковій групі в куточку народознавства оформлено міні-виставку, присвячену Дню пам’яті;

- у старших та середніх групах проведені тематичні  заняття з патріотичного виховання “День Перемоги- повага та шана», «Будемо пам’ятати і не забувати», «Щоб  кожна весна всім мир принесла», «Рідну Україну захищають – нас оберігають»

Відзначення Дня пам’яті та примирення Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні сприяло вихованню у дітей патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до ветеранів війни та нинішніх захисників Вітчизни. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Тож саме вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. Дошкільники приготували для воїнів АТО подарунки,  середньої групи №»2 малювали  «Мирна краса рідного краю», малята середньої групи№1 «Дякуємо за мир – чекаємо з перемогою», молодша група №2 -малювали «Тюльпанові поля», дошкільники старшої групи виготовляли квітку маку, яка символізує перемогу та примирення.

доставлені на передову.і вручені нашим воїнам волонтером  Гоменюком Віктором  Дмитровичем - працівником  нашого садочка.

    

  

 

 

 

« повернутися до списку новин

Жашківська міська рада Черкаська область, Жашківський районЖашківська міська рада

 Відділ освіти Жашківської міської ради

Міністерство освіти і науки України

Інститут модернізації змісту освіти

 

 

 

                       

                     

 

 

 

.

 

 

Логін: *

Пароль: *