Забезпечення безпечних умов
Забезпечення безпечних умов харчування та збереження харчових продуктів відповідно до санітарних вимог в дошкільному закладі.
Відповідно до отриманого листа від 09.07.2024 № 16.0/1082 «Щодо забезпечення санепідблагополуччя населення», повідомляємо, що в закладі дошкільної освіти «Малятко» №1 Жашківської МТГ 10-12 липня було проведено ряд заходів, спрямованих на забезпечення безпечності харчових продуктів та контролю за станом здоров’я учасників освітнього процесу, а саме:
- Провели позачергове навчання персоналу закладу щодо забезпечення безпечних умов перебування дітей у ЗДО: якість харчування, збереження продуктів в умовах відключення електроенергії, забезпечення засобами гігієни, питною та технічною водою;
- Контроль за вчасним проходженням працівниками медичного обстеження;
- Контроль за провітрюванням та вологим прибиранням приміщень, де перебувають діти;
- Посилено контроль за станом дітей під час ранкового прийому;
- Ведеться постійний контроль за готовими стравами, що подаються до столу дітям.
- Про нас
- Сторінка керівника
-
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти
- Ліцензія на впровадження освітньої діяльності
- Структура та органи управління закладу освіти
- Звіт керівника
- Мова та освітні програми
- Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
- Кадровий склад
- Наявність вакантних посад
- Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти
- Моніторинг якості освіти
- Правила поведінки здобувача освіти в закладі освіти
- Стоп булінг
- Нормативно-правове забезпечення
- Наші групи
- Методична сторінка
- Сторінка психолога
- Сторінка музичного керівника
- Сторінка логопеда
- Сторінка фізкультурника
- Сторінка медичної сестри
- Батьківська сторінка
- Нормативно правова база в Україні в період воєнного стану
- Інклюзивна освіта
- Наші партнери
- ОБЖД